PRODUK KAMI
  • Fokus produk A3 DTF printer anyar karo loro print kepala Epson F1080 proses Printing! Fokus produk A3 DTF printer anyar karo loro print kepala Epson F1080 proses Printing!
    Fokus Inc. Digital Teknologi Co, Ltddisiyapake ing Shanghai, China, sing dadi pabrikan kanggo r&D Printer DTG sing paling apik lan potensial, landasan UV Flatbed Digital, Tandha&Produk iklan. Kanthi pengalaman 17 taun, kita duwe kemampuan kanggo nyuplai kabeh produk kanthi rega sing cukup lan wektu nyata tanpa wates ing baris produksi, insinyur produksi saluran lan tumindak sing tanggung jawab lan tumindak tanggung jawab.Misi kita yaiku nggawe solusi paling apik kanggo industri percetakan internasional!Sugeng rawuh ing perusahaan lan hubungi kita.Kita nunggu sampeyan! :)
  • Printer DTF Panas Panas Profesional Kanthi Produsen Harga Pabrik Printer DTF Panas Panas Profesional Kanthi Produsen Harga Pabrik
    Printer DTF Panas Panas Profesional Kanthi Produsen Harga Pabrik.Salah sawijining pelanggan ujar lumahing lancar, aku seneng karo luster kasebut! Aku bisa njamin manawa produk iki bisa tahan pirang-pirang taun.Teka lan sinau proses cetak DTF!
  • Deleng Fokus produk Nebula 62F Printing anyar! Deleng Fokus produk Nebula 62F Printing anyar!
    Fokus Inc. Digital Teknologi Co, Ltddisiyapake ing Shanghai, China, sing dadi pabrikan kanggo r&D Printer DTG sing paling apik lan potensial, landasan UV Flatbed Digital, Tandha&Produk iklan. Kanthi pengalaman 17 taun, kita duwe kemampuan kanggo nyuplai kabeh produk kanthi rega sing cukup lan wektu nyata tanpa wates ing baris produksi, insinyur produksi saluran lan tumindak sing tanggung jawab lan tumindak tanggung jawab.Misi kita yaiku nggawe solusi paling apik kanggo industri percetakan internasional!Sugeng rawuh ing perusahaan lan hubungi kita.Kita nunggu sampeyan! :)
  • Fokus film pet Formulir Pet DTF Printer Gedhe, kanthi printer transfer panas EPSON 4720 utawa i3200 digital Fokus film pet Formulir Pet DTF Printer Gedhe, kanthi printer transfer panas EPSON 4720 utawa i3200 digital
    DTF Printing uga diarani minangka cetak film, lan bisa digunakake kanthi nyithak transfer panas sing dipencet dadi macem-macem sandhangan (lan substrat liyane).Yen sampeyan duwe mesin iki, sampeyan bisa ... nyetak jinis kain, ora ana sing peteng utawa entheng. Ana luwih macem-macem jinis ing baris produk sampeyan. Simpen biaya buruh, lan salah sawijining karyawan bisa ngoperasikake mesin kasebut. Produksi sing luwih cepet bisa nyithak kaki persegi 900+ saben dina.
22222
SOLUSI KAMI
Kanggo ngirit wektu lan energi pelanggan, kita nyedhiyakake layanan "ONE STOP" sing nyakup Call center register, pitakon, Penanganan masalah, diagnosis Online, Spare suku cadang, lan pengiriman forwarding. Filsafat manajemen kita: Manfaat bebarengan, Inovasi lan Humanisasi. Tujuan pungkasan: Wenehi panjaluk pasar; nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo pelanggan, kabeh sing kita lakoni, kabeh kanggo sampeyan. Tenaga layanan kita: ngluwihi kekarepan sampeyan, dadi perusahaan Layanan Increment. Keandalan lan integritas kita: Trust lan tanggung jawab pribadi ing kabeh sesambetan.
Waca liyane
Waca liyane
Keuntungan LAYANAN
Kanggo ngirit wektu lan energi pelanggan, kita nyedhiyakake layanan "ONE STOP" sing kalebu register Call center, pitakon, Penanganan masalah, Diagnosis online, Spare suku cadang, lan pengiriman maju.
  • Filsafat Ngatur Kita
    Sumbangsih, Inovasi lan Humanisasi.
  • Tujuan Kolektif Kita
    Marem panjaluk pasar; nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo pelanggan, kabeh sing kita lakoni, kabeh kanggo sampeyan.
  • Tenet Layanan Kita
    Luwih saka kekarepan sampeyan, dadi perusahaan Layanan Increment.
  • Keandalan lan Integritas Kita
    Tanggung jawab lan tanggung jawab pribadi ing kabeh sesambetan.
Pambuka Perusahaan
Focus Digital Technology Co., Ltd (Priksa dhaptar online). digawe ing Shanghai, China. Sing dadi produsen kanggo nggawe lan ngasilake DTG sing paling apik lan potensial langsung menyang printer garmen, printer flatbed LED-UV digital, mesin pretreatment, komputer CTS kanggo layar sistem pencitraan, pratandha& produk pariwara kanggo pelanggan. Kita wis nyusun solusi babagan Siap-Kanggo-Print. Kita wis fokus ing bidang pencetakan digital iki sajrone 17 taun. Kita nyuplai kabeh produk kanthi rega sing cukup lan dhukungan wektu nyata gumantung karo garis produksi dhewe, pengalaman profesional, saluran tuku bagean sing ketat lan tumindak sing tanggung jawab ing ndhuwur, kita fokus ing pasar kanggo menehi warta utama lan nggawe produk sing duwe bathi, tim dhukungan pengalaman nglumpukake kabeh teknik lan nampa latihan paling anyar kanthi tepat wektu kanggo menehi dhukungan paling apik.
Kabeh pedagang bisa uga nemoni masalah kasebut: Kualitas apik nanging regane larang, Rega wajar nanging layanan ala, dhukungan apik nanging kualitas ala, biaya sing ora dibayar, ora bisa latihan kanthi lengkap, ora bisa entuk dhukungan wektu nyata, Respon ditundha nalika ujian rumit lan aplikasi. Fokus digital minangka perusahaan kanggo ngrampungake masalah kaya iki kanggo maksimal Kepiye cara kita nindakake? ------- Kontrol kualitas "EMPAT RANGKA" sing ketat; Dhukungan "LONG-DISTANCE-LOG-ON -DIAGNOSIS" nyata-wektu; Layanan "ONE STOP" Kita nuduhake "Empat Rantai (kontrol departemen Material-Ngumpulake kontrol garis-kontrol departemen QC-kontrol departemen QC-kontrol departemen QC") sing ketat kanggo mesthekake kabeh produk utuh sadurunge dikirim, Nanging ora ana produk 100 % sampurna, Dhukungan nyata-wektu lan efektif sing paling penting, pelanggan bisa entuk dhukungan efektif wektu nyata kanthi Dhukungan ONLINE lan Dhukungan PANJANG-JAUH-JAUH-PANJANG kanggo njamin manawa kabeh masalah lan pitakon bisa diatasi kanthi cepet. Uga kita nglumpukake kabeh masalah dadi dokumentasi solusi, dadi pelanggan bisa ndownload saka ftp kanthi cepet.
Kanggo ngirit wektu lan energi pelanggan, kita nyedhiyakake layanan "ONE STOP" sing nyakup Call center register, pitakon, Penanganan masalah, diagnosis Online, Spare suku cadang, lan pengiriman forwarding. Filsafat manajemen kita: Manfaat bebarengan, Inovasi lan Humanisasi. Tujuan pungkasan: Wenehi panjaluk pasar; nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo pelanggan, kabeh sing kita lakoni, kabeh kanggo sampeyan. Tenaga layanan kita: ngluwihi kekarepan sampeyan, dadi perusahaan Layanan Increment. Keandalan lan integritas kita: Trust lan tanggung jawab pribadi ing kabeh sesambetan.
  • 17
    Kita wis fokus ing bidang pencetakan digital iki sajrone 17 taun.
  • Cina
    Negara / Wilayah
  • 3000+
    Area pabrik
  • OEM
    Solusi khusus OEM
Waca liyane
KES KAMI
  • Pembekal Konsultasi Pelanggan& Produsen | Fokus Inc.
    Pakaryan sing apik saka pelanggan Fokus, dheweke luwih profesional, bisnis luwih apik lan luwih apik.Ayo lan kerja karo Fokus Inc., ngerti luwih lengkap babagan Printer, luwih ngerti babagan pasar lan nawakake produk sing apik kanggo pasar.
  • Pelanggan ngunjungi kantor lan pabrik fokus
    Kanggo ngirit wektu lan tenaga pelanggan, kita nyedhiyakake layanan "One Stop" sing kalebu Daftar Pusat Telpon, Penanganan Masalah, Diagnosis Masalah, Diagnosis online, Partai Spare.Filosofi ngatur kita: menget mupangate, inovasi lan humanuni.Gol pungkasan kita: nyukupi panjaluk pasar; Nyedhiyani solusi sing paling apik kanggo pelanggan, kabeh sing kita lakoni, kabeh kanggo sampeyan.Tenet Layanan Kita: Overstep kepinginan, dadi tambahan perusahaan peningkatan perusahaan lan integritas: kapercayan lan tanggung jawab pribadi ing kabeh hubungan.
  • Voice Swara Printers DTG Athena Jet Plus saka FOCOME Inc.
    Kita seneng banget yen produk kita mbantu para pelanggan ngerteni cita-cita lan rencana babagan urip dheweke seneng nuduhake trip lan kabungahan bukaan lan kabungahan karo sampeyan. Yen sampeyan pengin nonton video kasebut, sampeyan bisa nemokake inspirasi bisnis ing video kasebut.
  • Virus Fokus UV Fokus siji-sijine Printing Pass
    Fokus Inc. duwe ewu klien ing saindenging jagad, yen sampeyan menarik ing printer kita, hubungi kita. Yen sampeyan pengin mriksa kepiye pelanggan nyata nggunakake printer fokus, priksa video kasebut, hubungi kita yen ana pitakonan liyane. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita kanthi WhatsApp +8619926807893 utawa email kanthi info@focusij.com.
GAMPANG KANGGO US