PRODUK KAMI
  • Printer DTF Panas Panas Profesional Kanthi Produsen Harga Pabrik Printer DTF Panas Panas Profesional Kanthi Produsen Harga Pabrik
    Printer DTF Panas Panas Profesional Kanthi Produsen Harga Pabrik.Salah sawijining pelanggan ujar lumahing lancar, aku seneng karo luster kasebut! Aku bisa njamin manawa produk iki bisa tahan pirang-pirang taun.Teka lan sinau proses cetak DTF!
  • Fokus Inc. Printer Pretreatment kanggo nyithak kaos Fokus Inc. Printer Pretreatment kanggo nyithak kaos
    Mesin Pretreatment OtomatisTeknologi Spay tekanan tinggiKontrol sing Apik PanganggoNgonversi Cairan OtomatisMesin lan Solusi Prettyment DTGMesin Pretreatment DTGMesin Pretreatment DTGMesin Pretreatment DTG paling canggihMesin Pretreatment Viper DTG
  • A1 Industrial 6090 UV Printer Galaxy Jet X Model Jual panas A1 Industrial 6090 UV Printer Galaxy Jet X Model Jual panas
    Desain anyar 6090 printer UV teka ing pasar wiwit taun 2018, 50 klien pisanan sing entuk 6090 ing taun 2018 wis entuk luwih saka 600000 USD. Hubungi kita yen sampeyan pengin ngerti kepiye cara sukses, Utawa sampeyan uga pengin dadi SIJI. Fokus Inc.alaxy-Jet X nuntun printer flatbed kanthi teknologi inkjet digital paling anyar, menehi kapabilitas pencetakan langsung menyang media kanthi telung dimensi sing tanpa wates. Siji kepala cetak kanggo warna, siji kepala cetak kanggo tinta putih, siji kepala cetak kanggo varnis, dienggo kanggo nyithak sing dikarepake kanthi kualitas paling dhuwur ing tingkat produksi industri, nyithak warna-warni kanggo sampeyan
  • A2 UV LED Flatbed Printer Alpha Jet Plus Model Jual Hot A2 UV LED Flatbed Printer Alpha Jet Plus Model Jual Hot
    Fokus Inc. Alpha-Jet Plus printer UV flatbed kanthi teknologi jet ink digital paling anyar, dipasang nganggo telung kepala cetak Epson XP600 (jeneng resmi kepala cetak F1080), 8 warna CMYK + LC + LM + Putih + Varnish kasedhiya, nyedhiyakake efek nyetak sing apik, jelas, unik lan mewah. Kanthi LED UV kompak langsung menyang teknologi cetak substrat, nawakake kemungkinan tanpa wates kanggo bisnis percetakan khusus. Focus Inc. Alpha Jet Plus uga minangka alternasi sing cocog lan dipercaya kanggo metode pencetakan tradisional kayata nyithak layar utawa sublimasi. Produksi cilik utawa gedhe bisa diwujudake kanthi gampang lan efisien.
22222
SOLUSI KAMI
Kanggo ngirit wektu lan energi pelanggan, kita nyedhiyakake layanan "ONE STOP" sing nyakup Call center register, pitakon, Penanganan masalah, diagnosis Online, Spare suku cadang, lan pengiriman forwarding. Filsafat manajemen kita: Manfaat bebarengan, Inovasi lan Humanisasi. Tujuan pungkasan: Wenehi panjaluk pasar; nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo pelanggan, kabeh sing kita lakoni, kabeh kanggo sampeyan. Tenaga layanan kita: ngluwihi kekarepan sampeyan, dadi perusahaan Layanan Increment. Keandalan lan integritas kita: Trust lan tanggung jawab pribadi ing kabeh sesambetan.
Waca liyane
Waca liyane
Keuntungan LAYANAN
Kanggo ngirit wektu lan energi pelanggan, kita nyedhiyakake layanan "ONE STOP" sing kalebu register Call center, pitakon, Penanganan masalah, Diagnosis online, Spare suku cadang, lan pengiriman maju.
  • Filsafat Ngatur Kita
    Sumbangsih, Inovasi lan Humanisasi.
  • Tujuan Kolektif Kita
    Marem panjaluk pasar; nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo pelanggan, kabeh sing kita lakoni, kabeh kanggo sampeyan.
  • Tenet Layanan Kita
    Luwih saka kekarepan sampeyan, dadi perusahaan Layanan Increment.
  • Keandalan lan Integritas Kita
    Tanggung jawab lan tanggung jawab pribadi ing kabeh sesambetan.
Pambuka Perusahaan
Focus Digital Technology Co., Ltd (Priksa dhaptar online). digawe ing Shanghai, China. Sing dadi produsen kanggo nggawe lan ngasilake DTG sing paling apik lan potensial langsung menyang printer garmen, printer flatbed LED-UV digital, mesin pretreatment, komputer CTS kanggo layar sistem pencitraan, pratandha& produk pariwara kanggo pelanggan. Kita wis nyusun solusi babagan Siap-Kanggo-Print. Kita wis fokus ing bidang pencetakan digital iki sajrone 17 taun. Kita nyuplai kabeh produk kanthi rega sing cukup lan dhukungan wektu nyata gumantung karo garis produksi dhewe, pengalaman profesional, saluran tuku bagean sing ketat lan tumindak sing tanggung jawab ing ndhuwur, kita fokus ing pasar kanggo menehi warta utama lan nggawe produk sing duwe bathi, tim dhukungan pengalaman nglumpukake kabeh teknik lan nampa latihan paling anyar kanthi tepat wektu kanggo menehi dhukungan paling apik.
Kabeh pedagang bisa uga nemoni masalah kasebut: Kualitas apik nanging regane larang, Rega wajar nanging layanan ala, dhukungan apik nanging kualitas ala, biaya sing ora dibayar, ora bisa latihan kanthi lengkap, ora bisa entuk dhukungan wektu nyata, Respon ditundha nalika ujian rumit lan aplikasi. Fokus digital minangka perusahaan kanggo ngrampungake masalah kaya iki kanggo maksimal Kepiye cara kita nindakake? ------- Kontrol kualitas "EMPAT RANGKA" sing ketat; Dhukungan "LONG-DISTANCE-LOG-ON -DIAGNOSIS" nyata-wektu; Layanan "ONE STOP" Kita nuduhake "Empat Rantai (kontrol departemen Material-Ngumpulake kontrol garis-kontrol departemen QC-kontrol departemen QC-kontrol departemen QC") sing ketat kanggo mesthekake kabeh produk utuh sadurunge dikirim, Nanging ora ana produk 100 % sampurna, Dhukungan nyata-wektu lan efektif sing paling penting, pelanggan bisa entuk dhukungan efektif wektu nyata kanthi Dhukungan ONLINE lan Dhukungan PANJANG-JAUH-JAUH-PANJANG kanggo njamin manawa kabeh masalah lan pitakon bisa diatasi kanthi cepet. Uga kita nglumpukake kabeh masalah dadi dokumentasi solusi, dadi pelanggan bisa ndownload saka ftp kanthi cepet.
Kanggo ngirit wektu lan energi pelanggan, kita nyedhiyakake layanan "ONE STOP" sing nyakup Call center register, pitakon, Penanganan masalah, diagnosis Online, Spare suku cadang, lan pengiriman forwarding. Filsafat manajemen kita: Manfaat bebarengan, Inovasi lan Humanisasi. Tujuan pungkasan: Wenehi panjaluk pasar; nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo pelanggan, kabeh sing kita lakoni, kabeh kanggo sampeyan. Tenaga layanan kita: ngluwihi kekarepan sampeyan, dadi perusahaan Layanan Increment. Keandalan lan integritas kita: Trust lan tanggung jawab pribadi ing kabeh sesambetan.
  • 17
    Kita wis fokus ing bidang pencetakan digital iki sajrone 17 taun.
  • Cina
    Negara / Wilayah
  • 3000+
    Area pabrik
  • OEM
    Solusi khusus OEM
Waca liyane
KES KAMI
  • Virus Fokus UV Fokus siji-sijine Printing Pass
    Fokus Inc. duwe ewu klien ing saindenging jagad, yen sampeyan menarik ing printer kita, hubungi kita. Yen sampeyan pengin mriksa kepiye pelanggan nyata nggunakake printer fokus, priksa video kasebut, hubungi kita yen ana pitakonan liyane. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita kanthi WhatsApp +8619926807893 utawa email kanthi info@focusij.com.
  • Virus Fokus UV Fokus siji-sijine Printing Pass
    Fokus Inc. duwe ewu klien ing saindenging jagad, yen sampeyan menarik ing printer kita, hubungi kita. Yen sampeyan pengin mriksa kepiye pelanggan nyata nggunakake printer fokus, priksa video kasebut, hubungi kita yen ana pitakonan liyane. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita kanthi WhatsApp +8619926807893 utawa email kanthi info@focusij.com.
  • Produksi lan Pengiriman Massal
    Produksi Massa Lan Pengiriman
  • Pameran Guangdong 2020.20
    Pameran Guangdong, Fokus Inc. Nunggu Sampeyan. Kabeh model ditampilake ing kene kanggo referensi sampeyan.Warta sing apik, Athena Jet Plus lan Alpha Jet entuk luwih saka 20 set kanggo wektu ekspo.Teka lan mriksa printer kanggo bisnis sampeyan berkembang.
GAMPANG KANGGO US