PRODUK KAMI
  • A1 Industrial 6090 UV Printer Galaxy Jet X Model Jual panas A1 Industrial 6090 UV Printer Galaxy Jet X Model Jual panas
    Desain anyar 6090 printer UV teka ing pasar wiwit taun 2018, 50 klien pisanan sing entuk 6090 ing taun 2018 wis entuk luwih saka 600000 USD. Hubungi kita yen sampeyan pengin ngerti kepiye cara sukses, Utawa sampeyan uga pengin dadi SIJI. Fokus Inc.alaxy-Jet X nuntun printer flatbed kanthi teknologi inkjet digital paling anyar, menehi kapabilitas pencetakan langsung menyang media kanthi telung dimensi sing tanpa wates. Siji kepala cetak kanggo warna, siji kepala cetak kanggo tinta putih, siji kepala cetak kanggo varnis, dienggo kanggo nyithak sing dikarepake kanthi kualitas paling dhuwur ing tingkat produksi industri, nyithak warna-warni kanggo sampeyan
    2020/10/12
  • A2 UV LED Flatbed Printer Alpha Jet Plus Model Jual Hot A2 UV LED Flatbed Printer Alpha Jet Plus Model Jual Hot
    Fokus Inc. Alpha-Jet Plus printer UV flatbed kanthi teknologi jet ink digital paling anyar, dipasang nganggo telung kepala cetak Epson XP600 (jeneng resmi kepala cetak F1080), 8 warna CMYK + LC + LM + Putih + Varnish kasedhiya, nyedhiyakake efek nyetak sing apik, jelas, unik lan mewah. Kanthi LED UV kompak langsung menyang teknologi cetak substrat, nawakake kemungkinan tanpa wates kanggo bisnis percetakan khusus. Focus Inc. Alpha Jet Plus uga minangka alternasi sing cocog lan dipercaya kanggo metode pencetakan tradisional kayata nyithak layar utawa sublimasi. Produksi cilik utawa gedhe bisa diwujudake kanthi gampang lan efisien.
    2020/10/12
  • A3 DTG Printer Vega Jet berkualitas tinggi Kanggo Nyithak Baju A3 DTG Printer Vega Jet berkualitas tinggi Kanggo Nyithak Baju
    Apa sing diarani Vega-Jet? Kepiye cara nggunakake bathi bisnis Vega-Jet? Vega-Jet minangka printer langsung menyang garmen (DTG) sing dikembangake lan diprodhuksi dening tim FOCUS ing taun 2019. Iki digunakake kanggo nyetak kain tekstil kayata kaos, hoody, kanvas, tas lsp. * Iki minangka printer DTG desktop paling anyar saka FOCUS ing taun 2020. * Kasedhiya dual print head Epson XP600, cetakan putih lan warna sekaligus. Supaya sampeyan ora bisa nikmati efek cetak sing apik lan nyithak cepet ing kaos putih, nanging uga nikmati kinerja apik ing kaos peteng! * Karo sistem sirkulasi tinta kanggo nggawe tinta bener-bener beredar saka kartrid menyang njero sirah cetak. Dadi, sampeyan ora perlu kuwatir babagan penyumbatan kepala cetak putih sanajan sajrone lelungan suwene. * Kasedhiya stasiun tutup kanggo ngresiki sirah lan pelembab sing dicithak dening piranti lunak, dadi sampeyan bisa ngrasakake pengalaman pangopènan sing gampang lan otomatis. * Bisa nyithak maksimal Ukuran 30 * 50 CM. Volume pencetakan bisa udakara udakara 100 pcs Kaos saben dina (8 jam) Yen sampeyan pangguna anyar sing pengin miwiti bisnis nyithak kaos sampeyan kudu milih Fokus Vega-Jet kanggo entuk bathi maksimal!
    2020/10/12
  • Desktop Combo Jet UV Combo Jet Kanthi Rega Facotry Desktop Combo Jet UV Combo Jet Kanthi Rega Facotry
    Fokus Inc A3 UV Printer dirancang khusus kanggo sing pengin ngasilake investasi maneh ing wektu cendhak. Reproduksi warna sing dhuwur lan regane larang regane dadi bintang paling apik ing pasar. Ing ngisor iki ana kaunggulan: 1. Industri tingkat desktop UV printer cilik kanthi stabilitas dhuwur 2. Kepala cetak EPSON XP600 industri dobel kanthi ukuran drop 3.5 tinta, resolusi dhuwur, reproduksi warna dhuwur, kanthi printer modifikasi 2 kali 3. Kapadhetan tinta putih minangka printer modifikasi kaping 2 4. varnish opsional 5. Pencetakan varnish mundur otomatis kanthi siji operasi tombol 6. stasiun tutup industri kanggo njaga sistem basah 7. 8. Keuntungan piranti lunak: bisa nyithak warna khusus, khusus putih, pernis khusus, putih + warna + pernis, warna putih, warna putih, putih + pernis, warna + pernis 8 mode pencetakan sing beda 8. 9. Ana kurva kanggo njamin kualitas nyetak, ora ana mesin modifikasi ing pasar 9. 10. Rel pandhuan dobel bermutu industri kanthi kualitas njamin stabilitas nyetak, presisi tinggi, lan tenang
    2020/10/12
22222
SOLUSI KAMI
Kanggo ngirit wektu lan energi pelanggan, kita nyedhiyakake layanan "ONE STOP" sing nyakup Call center register, pitakon, Penanganan masalah, diagnosis Online, Spare suku cadang, lan pengiriman forwarding. Filsafat manajemen kita: Manfaat bebarengan, Inovasi lan Humanisasi. Tujuan pungkasan: Wenehi panjaluk pasar; nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo pelanggan, kabeh sing kita lakoni, kabeh kanggo sampeyan. Tenaga layanan kita: ngluwihi kekarepan sampeyan, dadi perusahaan Layanan Increment. Keandalan lan integritas kita: Trust lan tanggung jawab pribadi ing kabeh sesambetan.
Waca liyane
Waca liyane
Keuntungan LAYANAN
Kanggo ngirit wektu lan energi pelanggan, kita nyedhiyakake layanan "ONE STOP" sing kalebu register Call center, pitakon, Penanganan masalah, Diagnosis online, Spare suku cadang, lan pengiriman maju.
  • Filsafat Ngatur Kita
    Sumbangsih, Inovasi lan Humanisasi.
  • Tujuan Kolektif Kita
    Marem panjaluk pasar; nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo pelanggan, kabeh sing kita lakoni, kabeh kanggo sampeyan.
  • Tenet Layanan Kita
    Luwih saka kekarepan sampeyan, dadi perusahaan Layanan Increment.
  • Keandalan lan Integritas Kita
    Tanggung jawab lan tanggung jawab pribadi ing kabeh sesambetan.
Pambuka Perusahaan
Focus Digital Technology Co., Ltd (Priksa dhaptar online). digawe ing Shanghai, China. Sing dadi produsen kanggo nggawe lan ngasilake DTG sing paling apik lan potensial langsung menyang printer garmen, printer flatbed LED-UV digital, mesin pretreatment, komputer CTS kanggo layar sistem pencitraan, pratandha& produk pariwara kanggo pelanggan. Kita wis nyusun solusi babagan Siap-Kanggo-Print. Kita wis fokus ing bidang pencetakan digital iki sajrone 17 taun. Kita nyuplai kabeh produk kanthi rega sing cukup lan dhukungan wektu nyata gumantung karo garis produksi dhewe, pengalaman profesional, saluran tuku bagean sing ketat lan tumindak sing tanggung jawab ing ndhuwur, kita fokus ing pasar kanggo menehi warta utama lan nggawe produk sing duwe bathi, tim dhukungan pengalaman nglumpukake kabeh teknik lan nampa latihan paling anyar kanthi tepat wektu kanggo menehi dhukungan paling apik.
Kabeh pedagang bisa uga nemoni masalah kasebut: Kualitas apik nanging regane larang, Rega wajar nanging layanan ala, dhukungan apik nanging kualitas ala, biaya sing ora dibayar, ora bisa latihan kanthi lengkap, ora bisa entuk dhukungan wektu nyata, Respon ditundha nalika ujian rumit lan aplikasi. Fokus digital minangka perusahaan kanggo ngrampungake masalah kaya iki kanggo maksimal Kepiye cara kita nindakake? ------- Kontrol kualitas "EMPAT RANGKA" sing ketat; Dhukungan "LONG-DISTANCE-LOG-ON -DIAGNOSIS" nyata-wektu; Layanan "ONE STOP" Kita nuduhake "Empat Rantai (kontrol departemen Material-Ngumpulake kontrol garis-kontrol departemen QC-kontrol departemen QC-kontrol departemen QC") sing ketat kanggo mesthekake kabeh produk utuh sadurunge dikirim, Nanging ora ana produk 100 % sampurna, Dhukungan nyata-wektu lan efektif sing paling penting, pelanggan bisa entuk dhukungan efektif wektu nyata kanthi Dhukungan ONLINE lan Dhukungan PANJANG-JAUH-JAUH-PANJANG kanggo njamin manawa kabeh masalah lan pitakon bisa diatasi kanthi cepet. Uga kita nglumpukake kabeh masalah dadi dokumentasi solusi, dadi pelanggan bisa ndownload saka ftp kanthi cepet.
Kanggo ngirit wektu lan energi pelanggan, kita nyedhiyakake layanan "ONE STOP" sing nyakup Call center register, pitakon, Penanganan masalah, diagnosis Online, Spare suku cadang, lan pengiriman forwarding. Filsafat manajemen kita: Manfaat bebarengan, Inovasi lan Humanisasi. Tujuan pungkasan: Wenehi panjaluk pasar; nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo pelanggan, kabeh sing kita lakoni, kabeh kanggo sampeyan. Tenaga layanan kita: ngluwihi kekarepan sampeyan, dadi perusahaan Layanan Increment. Keandalan lan integritas kita: Trust lan tanggung jawab pribadi ing kabeh sesambetan.
  • 17
    Kita wis fokus ing bidang pencetakan digital iki sajrone 17 taun.
  • Cina
    Negara / Wilayah
  • 3000+
    Area pabrik
  • OEM
    Solusi khusus OEM
Waca liyane
KES KAMI
  • Pameran Mesin Kopi Wulan Mei 2017
    Pameran 2017
  • Pameran 2018.05.10
    Pameran 2018
  • Pameran Guangdong 2020.20 6090
    2020.20 Pameran Guangdong 6090
  • UV Printer Nggawe Sampel Varnish / Kaca / Logam / Telpon
    Printer UV ngidini sampeyan nyithak gambar bermutu ing kotak telpon, botol, ngilangi lsp. Priksa video iki lan ngerti luwih lengkap babagan apa sing bisa ditindakake UV Printer kanggo sampeyan. Fokus UV Printer Fokus nyedhiyakake printer Varnish sing paling apik, printer UV industri, printer uv kaca, printer uv logam kanthi rega sing cukup.
GAMPANG KANGGO US