Desktop Combo Jet UV Combo Jet Kanthi Rega Facotry

Desktop Combo Jet UV Combo Jet Kanthi Rega Facotry

Fokus Inc A3 UV Printer dirancang khusus kanggo sing pengin ngasilake investasi maneh ing wektu cendhak. Reproduksi warna sing dhuwur lan regane larang regane dadi bintang paling apik ing pasar. Ing ngisor iki ana kaunggulan:


1. Industri tingkat desktop UV printer cilik kanthi stabilitas dhuwur


2. Kepala cetak EPSON XP600 industri dobel kanthi ukuran drop 3.5 tinta, resolusi dhuwur, reproduksi warna dhuwur, kanthi printer modifikasi 2 kali


3. Kapadhetan tinta putih minangka printer modifikasi kaping 2


4. varnish opsional


5. Pencetakan varnish mundur otomatis kanthi siji operasi tombol


6. stasiun tutup industri kanggo njaga sistem basah


7. 8. Keuntungan piranti lunak: bisa nyithak warna khusus, khusus putih, pernis khusus, putih + warna + pernis, warna putih, warna putih, putih + pernis, warna + pernis 8 mode pencetakan sing beda


8. 9. Ana kurva kanggo njamin kualitas nyetak, ora ana mesin modifikasi ing pasar


9. 10. Rel pandhuan dobel bermutu industri kanthi kualitas njamin stabilitas nyetak, presisi tinggi, lan tenang

KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI
Telpon: +86-0755-28685931
Situs web: www.focusij.com/
Telpon: +86-19926807893
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.