НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ
 • Фокус Нов производ A3 DTF печатач со две Epson F1080 Print Heads Печатење процес! Фокус Нов производ A3 DTF печатач со две Epson F1080 Print Heads Печатење процес!
  Focus Inc. Дигитална технологија копродукции, Ltdбеше поставен во Шангај, Кина, кој е производител на р&D најдобар и потенцијален DTG печатач, дигитален УВ печатач, знаци&Рекламирање на производи. Со 17 години искуство, имаме способност да ги снабдуваме сите производи по разумна цена и поддршка во реално време, потпирајќи ја нашата сопствена производна линија, професионални инженери, строги делови за купување канал и надлежно одговорно дејство.Нашата мисија е да го направиме најдоброто решение за меѓународната печатарска индустрија!Добредојдовте да ја посетите нашата компанија и контактирајте со нас.Ве чекаме! :)
 • Професионални топла DTF печатари со фабрички цени Производители Професионални топла DTF печатари со фабрички цени Производители
  Професионални топла DTF печатари со фабрички цени производители.Еден од нашите клиенти рече дека неговата површина е мазна, навистина ми се допаѓа нејзиниот сјај! Можам да поставам уверен дека овој производ може да трае со години.Дојдете и учат процес на печатење DTF!
 • Видете Фокус Нов производ Небела 62F печатење! Видете Фокус Нов производ Небела 62F печатење!
  Focus Inc. Дигитална технологија копродукции, Ltdбеше поставен во Шангај, Кина, кој е производител на р&D најдобар и потенцијален DTG печатач, дигитален УВ печатач, знаци&Рекламирање на производи. Со 17 години искуство, имаме способност да ги снабдуваме сите производи по разумна цена и поддршка во реално време, потпирајќи ја нашата сопствена производна линија, професионални инженери, строги делови за купување канал и надлежно одговорно дејство.Нашата мисија е да го направиме најдоброто решение за меѓународната печатарска индустрија!Добредојдовте да ја посетите нашата компанија и контактирајте со нас.Ве чекаме! :)
 • Фокусиран голем формат Pet Film DTF печатач, со 2-4 Epson 4720 или I3200 глави Дигитален печатач за пренос на топлина Фокусиран голем формат Pet Film DTF печатач, со 2-4 Epson 4720 или I3200 глави Дигитален печатач за пренос на топлина
  DTF печатење исто така се нарекува директно до филмско печатење, а работи со печатење трансфери кои се топлина притиснати на различни облеки (и други супстрати).Кога ја имате оваа машина, можете да ... Печатете на било кој вид на ткаенина, без разлика на темнината или светлината. Може да има повеќе сорти во вашата производна линија. Зачувајте ги трошоците за работна сила, а еден вработен може да управува со машината. Побрзо производство може да печати 900 + квадратни метри во еден ден.
22222
НАШЕТО РЕШЕНИЕ
За да заштедиме време и енергија на клиентот, ние ја обезбедуваме услугата „ЕДЕН СТОП“, која вклучува регистар на центри за повици, барање прашање, ракување со проблеми, дијагностика преку Интернет, испраќање на резервни делови и испраќање наназад. Нашата управувачка филозофија: взаемна корист, иновации и хуманизација. Нашата крајна цел: Задоволување на побарувањата на пазарот; обезбедете најдобро решение за клиентот, сè што правиме, сè за вас. Нашиот сервис: пречекорувајте ја вашата желба, да бидете компанија за услуги на зголемувањето. Нашата доверливост и интегритет: Доверба и лична одговорност во сите односи
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ПРЕДНОСТИ НА УСЛУГИТЕ
За да заштедиме време и енергија на клиентот, ние ја обезбедуваме услугата „ЕДЕН СТОП“ што вклучува регистар на повици, Потребно прашање, Ракување со проблеми, Дијагноза преку Интернет, Испорака на резервни делови и испраќање назад
 • Нашата управувачка филозофија
  Меѓусебна корист, иновации и хуманизација.
 • Нашата колективна цел
  Задоволете ги барањата на пазарот; обезбеди најдобро решение за клиентот, сè што правиме, сè за вас.
 • Нашата услуга принцип
  Надминете ја вашата желба да бидете компанија за услуги со зголемувања.
 • Нашата доверба и интегритет
  Доверба и лична одговорност во сите врски.
ВОВЕД НА КОМПАНИЈА
Фокус дигитална технологија копродукции, Ltd (проверка на регистар преку Интернет). беше поставена во Шангај, Кина. Кој е производител за создавање и производство на најдобриот и потенцијален DTG директен печатач за облека, дигитален LED-УВ рамно печатач, машина за предтретман, систем за сликање на компјутер до екран, знаци& рекламирање производи за клиентите. Позициониравме решение за подготвено за печатење. Ние се фокусиравме на ова поле за дигитално печатење веќе 17 години. Ние ги снабдуваме сите производи со разумна цена и поддршка во реално време се потпираме на нашата сопствена производна линија, професионално искуство, строг канал за купување делови и одговорно дејство на надморска височина, ние се фокусираме на пазарот за да ги обезбедиме најновите големи вести и да создадеме профитабилни производи Тимот за искусна поддршка ја собира целата техника и навремено ја добива најновата обука за да ја обезбеди најдобрата поддршка.
Сите трговци може да се соочат со овие проблеми: Добар квалитет, но висока цена, Разумна цена, но лоша услуга, добра поддршка, но лош квалитет, бесмислено полнење, не може да ја добие целосната обука, не може да ја добие поддршката во реално време, одговорот ќе се одложи како комплексен преглед и примена. Фокус дигитал е компанија за решавање на ваков проблем за вас максимално. Поддршка "ДОЛГО ДИСТАНАЦИЈА-ПРИЛОГ-ДИЈАГНОЗА" во реално време; Услуга „ЕДЕН СТОП“ Се однесуваме на ригорозниот систем за контрола на квалитетот „Четири синџири (контрола на одделот за материјали-состави линија за контрола - контрола на оддел за контрола на квалитет - контрола на логистички оддел“) за да се осигураме дека сите производи се недопрени пред испораката, но ниту еден производ не е 100 % совршен, најважна е реалната и ефективна поддршка, клиентот може да добие ефективна поддршка во реално време од нашата ОДЛОНА ПОДДРШКА и ДОЛГО ДИСТАНАЦИЈА-ДИЈАГНОЗА ПОДДРШКА за да се осигура дека сите проблеми и прашања можат брзо да се решат. Исто така, ги собираме сите проблеми заедно за да се формираат како документација за решение, за да може клиентот да преземе од нашите ftp целисходно.
За да заштедиме време и енергија на клиентот, ние ја обезбедуваме услугата „ЕДЕН СТОП“, која вклучува регистар на центри за повици, барање прашање, ракување со проблеми, дијагностика преку Интернет, испраќање на резервни делови и испраќање наназад. Нашата управувачка филозофија: взаемна корист, иновации и хуманизација. Нашата крајна цел: Задоволување на побарувањата на пазарот; обезбедете најдобро решение за клиентот, сè што правиме, сè за вас. Нашиот сервис: пречекорувајте ја вашата желба, да бидете компанија за услуги на зголемувањето. Нашата доверливост и интегритет: Доверба и лична одговорност во сите односи
 • 17
  Ние се фокусиравме на ова поле за дигитално печатење веќе 17 години.
 • Кина
  Земја / регион
 • 3000+
  Област на фабрика
 • ОЕМ
  ОЕМ сопствени решенија
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
НАШИОТ СЛУЧАЈ
 • Добавувач на консултации за клиенти& Производители | Focus Inc.
  Добра работа од фокус клиенти, тие се повеќе и повеќе професионални, бизнисот оди подобро и подобро.Дојдете и работите со нашиот Focus Inc., знајте повеќе за печатачите, знаете повеќе за пазарот и нудат добри производи на пазарот.
 • Клиентите ја посетуваат Фокус канцеларијата и фабрика
  За да го зачувате времето и енергијата на купувачите, ние нудиме услуга "One Stop" која вклучува регистар на повикувачки центар, прашање бара, ракување со проблеми, онлајн дијагноза, резервни делови превозот и враќање пренасочување.Нашата управувачка филозофија: взаемна корист, иновации и хуманизација.Нашата последна цел: ги задоволува барањата на пазарот; Обезбедете најдобро решение за клиентот, сите што ги правиме, сите за вас.Нашиот сервис Тенет: Преземање на вашата желба, да биде компанија за зголемување на услугата. Нашата доверба и интегритет: доверба и лична одговорност во сите односи.
 • Кориснички глас на DTG печатари Атена Џет Плус од Focus Inc.
  Ние сме многу среќни што нашите производи им помагаат на клиентите да ги реализираат своите идеали и планови. Многу среќни да го споделат отворањето и радоста со вас. Ако сакате да го гледате видеото, можете да најдете бизнис инспирација во видеото.
 • Клиенти Гласот на Фокус УВ принтери на едно печат
  Focus Inc. има илјадници клиенти низ целиот свет, ако сте интересни во нашите печатачи, контактирајте не. Ако сакате да проверите како е вистинските корисници кои користат печатачи на фокусирање, проверете ги видеата, ве молиме контактирајте не ако имате повеќе прашања. За повеќе информации, контактирајте не од WhatsApp +8619926807893 или е-пошта од info@focusij.com.
ДОБИЈТЕ ДОПУШТЕТЕ СО НАС