Десктоп мали A3 УВ-принтери комбиниран млаз по цена на факотрија

Десктоп мали A3 УВ-принтери комбиниран млаз по цена на факотрија

УВ УС печатач Focus Inc е специјално дизајниран за оние кои сакаат да ја вратат инвестицијата за кратко време. Неговата висока репродукција на боите и ефективната цена ја прават да стане најжешката starвезда на пазарот. Подолу се дадени предностите:


1. Индустриски мал десктоп УВ печатач со висока стабилност


2. Двојни индустриски глави за печатење EPSON XP600 со големина на пад на мастило 3,5PL, висока резолуција, висока репродукција на бои, со 2 пати поголема брзина на модифициран печатач


3. густината на белото мастило е 2 пати поголема од модифицираниот печатач


4. лак по избор


5. Автоматско печатење на лак наназад со работа со едно копче


6. индустриска капа станица за одржување на влажен систем


7. 8. Предности на софтверот: може да печати специјална боја, специјален бел, специјален лак, бела + боја + лак, бела боја, бела боја, бела + лак, боја + лак 8 различни режими на печатење


8. 9. Постои крива за да се обезбеди квалитет на печатење, нема модифицирани машини на пазарот


9. 10. Двокреветни шини со висок квалитет на индустриско ниво обезбедуваат стабилност на печатење, висока прецизност и висока тишина

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
Телефонски: +86-0755-28685931
Е-пошта: info@focusij.com
Веб-страница: www.focusij.com/
Телефон: +86-19926807893
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.