PRODUKTET TONA
 • Prodhuesit e zgjidhjeve të stampimit të nxehtë të Kinës Focus UV DTF - Focus Inc. Prodhuesit e zgjidhjeve të stampimit të nxehtë të Kinës Focus UV DTF - Focus Inc.
  Ka raste kur ju duhet të ngrini reklamat tuaja të shtypura në një nivel të lartë. Shpesh herë, ajo që i nevojitet vërtet një materiali të printuar është një tërheqje unike që ndonjëherë mund t'u mungojë stileve tradicionale të printimit. Një përfundim metalik i vetive tuaja të printuara mund t'u japë atyre "unikalitetin" dhe estetikën e nevojshme për të bërë një ndikim. Jo vetëm që këto produkte duken të mira, ato gjithashtu përcjellin një ndjenjë klasi dhe cilësie.Ka dy mënyra se si mund të përdorni përfundimin metalik për mallrat tuaja të printuara - Stampimi me fletë metalike dhe Printimi me bojë metalike. Ndërsa të dyja këto teknika përdoren për të përmirësuar estetikën dhe për t'i dhënë një shkëlqim printimeve tuaja, ato ndryshojnë shumë, si në proces ashtu edhe në rezultatin përfundimtar.Stampimi me fletë metalike, siç sugjeron emri, është procesi i vendosjes së një fletë metalike në stokun tuaj përmes nxehtësisë dhe presionit. E thënë thjesht, do të thotë të vendosni një fletë metalike në sipërfaqen e zgjedhjes suaj, e cila jo vetëm që i jep asaj një pamje unike, por edhe teksturë.Nga ana tjetër, Printimi me bojë metalike është një proces krejtësisht i ndryshëm. Ai përdor një lloj të veçantë boje që përzihet me grimcat aktuale metalike, duke i dhënë asaj një pamje me shkëlqim metalik. Bojëja përdoret fillimisht në procesin e printimit, por për të marrë efektin e dëshiruar, mund të kërkohen edhe shtresa të mëvonshme.
 • Fokusoni printimin UV për topin e golfit! Furnizuesi& prodhuesit | Focus Inc. Fokusoni printimin UV për topin e golfit! Furnizuesi& prodhuesit | Focus Inc.
  Printoni në dru, metal, plastikë, qeramikë, akrilik, xhami, lëkurë, gur dhe më shumë me një printer UV të personalizuar nga Focus Inc.! Me aftësitë e printimit direkt në nënshtresë dhe direkt në objekt, do të keni fleksibilitetin e nevojshëm për të printuar dizajne të personalizuara në një shumëllojshmëri produktesh — shpejt dhe me lehtësi. Plus, secili prej printerëve tanë UV vjen me shërbim dhe softuer të jashtëzakonshëm ndaj klientit, kështu që mund të jeni të sigurt duke ditur se ekipi juaj do të ketë trajnimin dhe mbështetjen e nevojshme për të mbajtur prodhimin pa probleme.
 • Ekspozita e printerit Focus A2 DTG Athena Jet Plus efekt printimi i bluzave të bardha Furnizuesi& prodhuesit | Focus Inc. Ekspozita e printerit Focus A2 DTG Athena Jet Plus efekt printimi i bluzave të bardha Furnizuesi& prodhuesit | Focus Inc.
  Printimi DTG është një proces i printimit të grafikëve në tekstile dhe veshje - dhe më e rëndësishmja për ne, tees. Ai përdor teknologjinë e modifikuar me bojë për të printuar çdo grafik që dëshironi në këmishë. Mendojeni si një printer gjigant me bojë, por për këmisha. Në vend që të printojnë letra të mërzitshme tezash ose fletushka për klubin tuaj të librave, makinat tona DTG po printojnë dragonj të këqij që kërcejnë nëpër rrathët e njëbrirëshve të djegur - ose si një lepur i lezetshëm lepurush për ditëlindjen e fëmijës suaj. Ne do të printojmë plotësisht çfarë të dëshironi, por ne preferojmë dragonjtë e këqij.
 • Produktet e printimit me pasqyrë alfa | Focus Inc. Produktet e printimit me pasqyrë alfa | Focus Inc.
  Efekti i pasqyrës është i printuar në xham ose akrilik transparent, të cilin mund t'i shihni fotografitë në sipërfaqe, por fotografia është në anën e pasme. Si ta printoni këtë efekt?Fillimisht, shtypni ngjyrën në xhami ose akrilik transparent dhe më pas shtypni ngjyrën e bardhë, efekti i pasqyrës mund të përfundojë. E bardha përfundimtare duhet të jetë një sfond në mënyrë që ngjyra të jetë më e dukshme.
22222
ZGJIDHJA JONË
Për të kursyer kohën dhe energjinë e klientit, ne ofrojmë shërbimin "ONE STOP" që përfshin regjistrin e qendrës së thirrjeve, kërkesën për pyetje, trajtimin e problemeve, diagnostikimin në internet, dërgimin e pjesëve të këmbimit dhe dërgimin e kthimit. Filozofia jonë e menaxhimit: Përfitimi i ndërsjellë, Inovacioni dhe Humanizimi. Qëllimi ynë përfundimtar: Kënaqja e kërkesave të tregut; ofrojmë zgjidhjen më të mirë për klientin, gjithçka bëjmë, gjithçka për ju. Parimi i shërbimit tonë: kapërcejmë dëshirën tuaj, për të qenë një kompani e Shërbimit Shtesë. Besueshmëria dhe integriteti ynë: Besimi dhe përgjegjësia personale në të gjitha marrëdhëniet.
LEXO MË SHUMË
LEXO MË SHUMË
PËRPARËSITË E SHËRBIMIT
Për të kursyer kohën dhe energjinë e klientit, ne ofrojmë shërbimin "ONE STOP" që përfshin regjistrin e qendrës së thirrjeve, kërkesën për pyetje, trajtimin e problemeve, diagnostikimin online, dërgimin e pjesëve të këmbimit dhe dërgimin e kthimit.
 • Filozofia jonë e menaxhimit
  Përfitimi i ndërsjellë, Inovacioni dhe Humanizimi.
 • Qëllimi ynë i kolektivitetit
  Të kënaqë kërkesat e tregut; ofrojmë zgjidhjen më të mirë për klientin, gjithçka që bëjmë, gjithçka për ju.
 • Parimi ynë i shërbimit
  Kapërceni dëshirën tuaj, për të qenë një kompani e Shërbimit Increment.
 • Besueshmëria dhe Integriteti ynë
  Besim dhe përgjegjësi personale në të gjitha marrëdhëniet.
HYRJE E KOMPANISË
Focus Digital Technology Co., Ltd (Kontrollimi i regjistrave në internet). u krijua në Shangai, Kinë. Cili është prodhuesi për të krijuar dhe prodhuar DTG-në më të mirë dhe potenciale direkt në printerin e veshjeve, printerin dixhital LED-UV me shtrat të sheshtë, makinën e paratrajtimit, sistemin CTS të imazhit nga kompjuteri në ekran, tabelat&reklamimi i produkteve për klientët. Ne jemi pozicionuar në zgjidhjen gati për printim. Ne kemi pasur fokus në këtë fushë të printimit dixhital për 17 vjet. Ne i furnizojmë të gjitha produktet me çmim të arsyeshëm dhe mbështetje në kohë reale, duke u mbështetur në linjën tonë të prodhimit, përvojën profesionale, kanalin e rreptë të blerjes së pjesëve dhe veprimet e përgjegjshme në lartësi, ne fokusohemi në treg për të ofruar lajmet më të fundit kryesore dhe për të krijuar produktet fitimprurëse, Ekipi mbështetës eksperimental mbledh të gjitha teknikat dhe merr trajnimin më të ri në kohë për të ofruar mbështetjen më të mirë.
Të gjithë tregtarët mund të përballen me këto probleme: Cilësi e mirë por çmim i lartë, çmim i arsyeshëm por shërbim i keq, mbështetje e mirë por cilësi e keqe, tarifë e parëndësishme, nuk mund të marrin trajnimin e plotë, nuk mund të marrin mbështetjen në kohë reale, Përgjigja të vonohet si ekzaminim kompleks dhe aplikimi. Focus digital është një kompani për të zgjidhur këtë lloj problemi për ju maksimalisht Si ia dalim?------- Kontroll rigoroz i cilësisë "FOUR CHAIN"; Mbështetje "LONG-DISTANCE-LOG-ON -DIAGNOSIS" në kohë reale; Shërbimi "ONE STOP" Ne i referohemi sistemit rigoroz "Four Chain (Kontrolli i departamentit të materialeve-Kontrolli i linjës së montimit-kontrolli i departamentit QC-Kontrolli i departamentit logjistik") i kontrollit të cilësisë për t'u siguruar që të gjitha produktet janë të paprekura përpara dorëzimit, por asnjë produkt nuk është 100 % e përsosur, mbështetja në kohë reale dhe efektive është më e rëndësishmja, klienti mund të marrë mbështetjen efektive në kohë reale nga MBËSHTETJA jonë ONLINE dhe MBËSHTETJA E DIAGNOZIMIT NE DISTANCË TË GJATE për t'u siguruar që të gjitha problemet dhe pyetjet mund të zgjidhen shpejt. Gjithashtu ne mbledhim të gjitha problemet së bashku për të formuar si dokumentacione zgjidhjeje, në mënyrë që klienti të mund të shkarkojë nga ftp-ja jonë me lehtësi.
Për të kursyer kohën dhe energjinë e klientit, ne ofrojmë shërbimin "ONE STOP" që përfshin regjistrin e qendrës së thirrjeve, kërkesën për pyetje, trajtimin e problemeve, diagnostikimin në internet, dërgimin e pjesëve të këmbimit dhe dërgimin e kthimit. Filozofia jonë e menaxhimit: Përfitimi i ndërsjellë, Inovacioni dhe Humanizimi. Qëllimi ynë përfundimtar: Kënaqja e kërkesave të tregut; ofrojmë zgjidhjen më të mirë për klientin, gjithçka bëjmë, gjithçka për ju. Parimi i shërbimit tonë: kapërcejmë dëshirën tuaj, për të qenë një kompani e Shërbimit Shtesë. Besueshmëria dhe integriteti ynë: Besimi dhe përgjegjësia personale në të gjitha marrëdhëniet.
 • 17
  Ne kemi pasur fokus në këtë fushë të printimit dixhital për 17 vjet.
 • Kinë
  Vendi / Rajoni
 • 3000+
  Zona e fabrikës
 • OEM
  Zgjidhje me porosi OEM
LEXO MË SHUMË
RASTI JONË
 • Kinë SI ZGJEDHË SHPËNDARI INDIAN PRINTER UV DHE DTG NË KINË? prodhuesit - Focus Inc.
  Kerkohet agjent globalFocus Inc. është në kërkim të agjentëve dhe shpërndarësve globalë në të gjithë botën.Kushdo që është i interesuar dhe ka besim të jetë agjenti ynë, ju lutemi të kontaktoni me departamentin e shitjeve nëinfo@focusij.com
 • Furnizuesi i Konsultimit të Klientit& prodhuesit | Focus Inc.
  Punë e mirë nga klientët e Focus, ata janë gjithnjë e më profesionistë, biznesi shkon gjithnjë e më mirë.Ejani dhe punoni me Focus Inc., dini më shumë për printerët, mësoni më shumë për tregun dhe ofroni produkte të mira në treg.
 • Klientët vizitojnë zyrën dhe fabrikën e Focus
  Për të kursyer kohën dhe energjinë e klientit, ne ofrojmë shërbimin "ONE STOP" që përfshin regjistrin e qendrës së thirrjeve, kërkesën për pyetje, trajtimin e problemeve, diagnozën online, dërgimin e pjesëve të këmbimit dhe dërgimin e kthimit.Filozofia jonë e menaxhimit: Përfitimi i ndërsjellë, Inovacioni dhe Humanizimi.Qëllimi ynë përfundimtar: Kënaqja e kërkesave të tregut; ofrojmë zgjidhjen më të mirë për klientin, gjithçka që bëjmë, gjithçka për ju.Parimi ynë i shërbimit: kapërceni dëshirën tuaj, për të qenë një kompani e Shërbimit Shtesë. Besueshmëria dhe integriteti ynë: Besimi dhe përgjegjësia personale në të gjitha marrëdhëniet.
 • Zëri i klientit të printerëve DTG Athena Jet Plus nga Focus Inc.
  Jemi shumë të lumtur që produktet tona ndihmojnë klientët të realizojnë idealet dhe planet e tyre të jetës. Shumë të lumtur të ndajmë udhëtimin e hapjes dhe gëzimin me ju. Nëse dëshironi të shikoni videon, mund të gjeni frymëzim biznesi në video.
LIKONI ME NE
Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj