• Focus Inc. Printerë për trajtim paraprak për shtypjen e bluzave Focus Inc. Printerë për trajtim paraprak për shtypjen e bluzave
    Makinë Automatike e Para-TrajtimitTeknologji Spay me presion të lartëKontrollet miqësore për përdoruesitKonvertimi automatik i lëngjeveMakineritë dhe zgjidhjet e para-trajtimit DTGMakinat e para-trajtimit DTGMakinat e para-trajtimit DTGMakina më e përparuar e DTG për Para-TrajtimMakinat e para-trajtimit Viper DTG