Printera të vegjël desktop A3 UV Combo Jet me çmim Facotry

Printera të vegjël desktop A3 UV Combo Jet me çmim Facotry

Focus Inc A3 Printeri UV është krijuar posaçërisht për ata që duan të rikthejnë investimin brenda një kohe të shkurtër. Riprodhimi i saj i lartë i ngjyrave dhe çmimi me kosto efektive e bëjnë atë të bëhet ylli më i nxehtë në treg. Më poshtë janë avantazhet:


1. Printer i vogël UV i nivelit industrial me qëndrueshmëri të lartë


2. Koka të dyfishta industriale të printimit EPSON XP600 me madhësi 3.5PL të bojës, rezolucion të lartë, riprodhim me ngjyra të larta, me shpejtësi 2 herë të printerit të modifikuar


3. dendësia e bojës së bardhë është 2 herë e printerit të modifikuar


4. llak opsional


5. Shtypja automatike e llakut prapa me funksionimin e një butoni


6. stacion kapak industrial për sistemin e lagësht


7. 8. Përparësitë e softuerit: mund të shtypë ngjyra të veçanta, të bardha speciale, llaqe speciale, të bardha + ngjyra + llaqe, ngjyra e bardhë, ngjyra e bardhë, e bardhë + llak, ngjyra + llak 8 mënyra të ndryshme shtypjeje


8. 9. Ekziston një kurbë për të siguruar cilësinë e shtypjes, nuk ka makina të modifikuara në treg


9. 10. Binarët udhëzues të dyfishtë me cilësi të lartë sigurojnë qëndrueshmëri shtypjeje, saktësi të lartë dhe qetësi të lartë

NA KONTAKTONI
Dërgoni kërkesë tani
telefon: +86-0755-28685931
Faqja e internetit: www.focusij.com/
telefon: +86-19926807893
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.