PRODUK KAMI
  • Pretter DTF HEFT Profession sareng Pabrikan Harga Pabrik Pretter DTF HEFT Profession sareng Pabrikan Harga Pabrik
    Pretter DTF HEFT Profes Professional nganggo Pabrik Harga Pabrik.Salah sahiji konsumén urang nyarios pangbumiana lemes, kuring resep resep luster na! Abdi tiasa ngajukeun yakin yén produk ieu tiasa tahan dina taun.Datang sareng diajar prosés percetakan DTF!
  • Face Face Fokus Atlas nyiptakeun nilai ageung pikeun anjeun! Pintonan alltra anu pang anyarna 20 mm. Kalayan harga anu saé - fokus inc. Face Face Fokus Atlas nyiptakeun nilai ageung pikeun anjeun! Pintonan alltra anu pang anyarna 20 mm. Kalayan harga anu saé - fokus inc.
    Fokus IV. Fokus Bullan Atlas nyiptakeun nilai ageung pikeun anjeun! Pintonan alltra anu pang anyarna 20 mm. kalayan harga anu saé - fokus inc., r&D Kamampuan pikeun ngamungkinkeun téknologi anu langkung gancang sareng énggal.
  • Pokus Inc. Préparasi Pretreatment pikeun nyetak kaos oblong Pokus Inc. Préparasi Pretreatment pikeun nyetak kaos oblong
    Mesin Pretreatment OtomatisTekanan tinggi Spay TéhnologiKontrol ramah-pamakéNgarobih Cair OtomatisMesin sareng Solusi DTG PretreatmentMesin Pretreatment DTGMesin Pretreatment DTGMesin DTG Pretreatment anu paling canggihMesin Viper DTG Pretreatment
  • A1 Industrial 6090 UV Printer Galaxy Jet X Model Hot sale A1 Industrial 6090 UV Printer Galaxy Jet X Model Hot sale
    Desain anyar 6090 printer UV sumping ka pasar ti 2018, 50 pelanggan munggaran anu ngagaduhan 6090 dina 2018 parantos kéngingkeun langkung ti 600000 USD. Hubungi kami upami anjeun hoyong terang kumaha aranjeunna tiasa suksés, Atanapi anjeun ogé hoyong janten hiji. Focus Inc. Galaxy-Jet X dipimpin uv flatbed printer sareng téknologi percetakan inkjet digital paling anyar nawiskeun pangguna kamampuan langsung-percetakan kana pilihan anu ampir teu aya watesna pikeun média tilu diménsi. Hiji sirah cetak pikeun warna, hiji sirah cetak pikeun tinta bodas, hiji sirah cetak pikeun varnis, diarahkeun kana paménta anu nyetak kualitasna paling luhur dina tingkat produksi industri kaluaran, nyetak furutre warna-warni pikeun anjeun.
22222
SOLUSI KAMI
Pikeun ngahemat waktos sareng tanaga palanggan, kami nyayogikeun jasa "ONE STOP" anu kalebet register Call center, Pertanyaan peryogi, Penanganan masalah, Diagnosis online, Sparepart pengiriman barang sareng pangiriman deui. Filosofi pangatur kami: Saling manpaat, Inovasi sareng Humanisasi Tujuan akhir urang: Nyugemakeun paménta pasar; nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan, sadayana anu urang lakukeun, sadayana pikeun anjeun. Tarékah jasa kami: ngalangkungan kahoyong anjeun, janten perusahaan Layanan Increment. Kapercayaan sareng integritas kami: Percaya sareng tanggung jawab pribadi dina sadaya hubungan.
MACA DEUI
MACA DEUI
KAUNTUNGAN LAYANAN
Pikeun ngahemat waktos sareng tanaga palanggan, kami nyayogikeun jasa "SATU SANGGIHAN" anu kalebet daptar Call center, Pertanyaan peryogi, Penanganan masalah, Diagnosis online, Suku cadang pengiriman sareng maju deui.
  • Filsafat Ngatur Urang
    Saling manpaat, Inovasi sareng Humanisasi.
  • Tujuan Koléktivitas Kami
    Nyugemakeun paménta pasar; nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan, sadayana anu urang lakukeun, sadayana pikeun anjeun.
  • Tenet Layanan Kami
    Ngalangkungan kahoyong anjeun, janten perusahaan jasa Increment.
  • Kapercayaan sareng Integritas Kami
    Percanten sareng tanggung jawab pribadi dina sadaya hubungan.
Bubuka parusahaan
Focus Digital Technology Co., Ltd (Online ngadaptar mariksa). didirikan di Shanghai, Cina. Mana pabrikna pikeun nyiptakeun sareng ngahasilkeun DTG anu pangsaéna sareng poténsial langsung ka printer garmen, printer digital flat-LED-UV, mesin pretreatment, komputer CTS pikeun sistem layar Imaging, tanda& ngiklankeun produk pikeun konsumén. Kami parantos posisi dina solusi Siap-Pikeun-Print. Kami parantos fokus dina bidang percetakan digital ieu salami 17 taun. Kami nyayogikeun sadaya produk ku harga anu wajar sareng dukungan real-time condong kana jalur produksi urang sorangan, pangalaman propésional, saluran mésér bagian-bagian anu ketat sareng aksi jawab anu luhur, urang fokus kana pasar pikeun nyayogikeun berita-berita utama pangénggalna sareng nyiptakeun produk anu nguntungkeun, kami Tim pendukung pangalaman ngumpulkeun sadaya téhnik sareng nampi latihan pangénggalna tepat waktos kanggo nyayogikeun pangrojong anu pangsaéna.
Sadaya padagang tiasa nyanghareupan masalah ieu: Kualitas saé tapi harga tinggi, Harga lumayan tapi jasa goréng, dukungan anu saé tapi kualitas anu goréng, muatan anu teu perlu, henteu tiasa ngagaduhan latihan anu lengkep, henteu tiasa ngagaduhan dukungan real-time, réspon ditunda salaku pamariksaan rumit sareng aplikasi. Focus digital mangrupikeun perusahaan pikeun méréskeun masalah sapertos kieu pikeun anjeun maksimal Kumaha carana urang? ------- Kontrol kualitas "EMPAT RUPA" ketat; Real-time "LONG-DISTANCE-LOG-ON -DIAGNOSIS" Dukungan; "ONE STOP" service Kami ngarujuk kana ketat "Four Chain (Material department control-Assemble line control-QC department control-Logistic department control") sistem kontrol kualitas pikeun mastikeun sadaya produk anu utuh sateuacan dikiriman, Tapi teu aya produk anu 100 % sampurna, Dukungan real-time sareng épéktip anu paling penting, palanggan tiasa kéngingkeun dukungan épéktip sacara real-time ku DUKUNGAN ONLINE sareng DUKUNGAN JANGGUH-JAUHAN JANGJANG pikeun mastikeun yén sadaya masalah sareng patarosan tiasa direngsekeun kalayan gancang. Ogé kami ngumpulkeun sadaya masalah babarengan pikeun dibentuk salaku dokuméntasi solusi, janten nasabah tiasa ngaunduh ti ftp kami kalayan gancang.
Pikeun ngahemat waktos sareng tanaga palanggan, kami nyayogikeun jasa "ONE STOP" anu kalebet register Call center, Pertanyaan peryogi, Penanganan masalah, Diagnosis online, Sparepart pengiriman barang sareng pangiriman deui. Filosofi pangatur kami: Saling manpaat, Inovasi sareng Humanisasi Tujuan akhir urang: Nyugemakeun paménta pasar; nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan, sadayana anu urang lakukeun, sadayana pikeun anjeun. Tarékah jasa kami: ngalangkungan kahoyong anjeun, janten perusahaan Layanan Increment. Kapercayaan sareng integritas kami: Percaya sareng tanggung jawab pribadi dina sadaya hubungan.
  • 17
    Kami parantos fokus dina bidang percetakan digital ieu salami 17 taun.
  • Cina
    Nagara / Daérah
  • 3000+
    Daérah pabrik
  • OEM
    Solusi custom OEM
MACA DEUI
KASUS urang
  • Sora customer tina panyitak DTG athit ditambah tina pokus Inc.
    Kami bagja pisan yén produk urang ngabantosan konsumén sadar kana idéal hirup sareng ngarencanakeun bagja pikeun ngabagikeun perjalanan buka sareng kabagjaan sareng anjeun. Upami anjeun hoyong nonton pidio, anjeun tiasa mendakan inspirasi bisnis dina video.
  • Konsumén Vent Vill Fokus UV tina percetakan pas
    Fokus inc. ngagaduhan rébuan musisi ka sakuriling dunya, upami anjeun pikaresepeun dina prépada kami, ngahubungi kami punten. Upami anjeun hoyong pariara Kumaha konsumén saleresna nganggo pangiriman fokus, pariksa pidéo Mangga, ngahubluka kami upami naon waé patarosan. Pikeun inpo langkung lengkep, hubungi kami kana WiSSAp519926802804893 atanapi email ku info@focusij.com.
  • Konsumén Vent Vill Fokus UV tina percetakan pas
    Fokus inc. ngagaduhan rébuan musisi ka sakuriling dunya, upami anjeun pikaresepeun dina prépada kami, ngahubungi kami punten. Upami anjeun hoyong pariara Kumaha konsumén saleresna nganggo pangiriman fokus, pariksa pidéo Mangga, ngahubluka kami upami naon waé patarosan. Pikeun inpo langkung lengkep, hubungi kami kana WiSSAp519926802804893 atanapi email ku info@focusij.com.
  • 2020.20 paméran Guangdong
    Pangalusna 2020. Sagala modél anu nunjukkeun di dieu pikeun rujukan anjeun.Warta anu saé, jet athit tambah sareng jet alfa kéngingkeun langkung ti 20 susunan pesenan dina waktos expo.Datang sareng pariksa citak pikeun bisnis anjeun ngembang.
BISA NGARUU KAMI