PRODUK KAMI
  • Museurkeun produk A3 DTF printer anyar dua print huluna Epson F1080 prosés percetakan! Museurkeun produk A3 DTF printer anyar dua print huluna Epson F1080 prosés percetakan!
    Fokus Inc. Digital Téhnologi Co., Ltd.ieu nyetél di Shanghai, Cina, anu mangrupakeun produsén ka Sunda&D pangalusna sarta poténsi printer DTG, UV digital flatbed printer, tanda&produk adverting. Kalawan 17 taun pangalaman, urang miboga kamampuh nyadiakeun sagala produk kalawan harga na real-time lumrah rojongan lean kana garis urang sorangan produksi, insinyur profésional, patempatan ketat channel meuli jeung aksi jawab altitudinal.misi kami geus nyieun solusi pangalusna pikeun industri percetakan internasional!Wilujeng sumping di buka parusahaan urang jeung ngahubungan kami.Kami ngantosan anjeun! :)
  • Pretter DTF HEFT Profession sareng Pabrikan Harga Pabrik Pretter DTF HEFT Profession sareng Pabrikan Harga Pabrik
    Pretter DTF HEFT Profes Professional nganggo Pabrik Harga Pabrik.Salah sahiji konsumén urang nyarios pangbumiana lemes, kuring resep resep luster na! Abdi tiasa ngajukeun yakin yén produk ieu tiasa tahan dina taun.Datang sareng diajar prosés percetakan DTF!
  • Tingali Fokus Newbula 62f Produk Anyar! Tingali Fokus Newbula 62f Produk Anyar!
    Fokus Inc. Dikaliti Co., Ltd.disetél di Shanghai, Cina, saha produsén dugi ka r&D anu pangsaéna sareng potren anu paling saé sareng potritt, printer dataran&parobahan produk. Kalayan pangalaman taun 17 taun kami nampi kamampuan pikeun nyayogikeunéh produk dina harga anu lumayan sareng dukungan nyata-waktos, m sapur kalesu sareng tindakan anu dipikaresep.Misi kami pikeun ngadamel solusi anu pangsaéna pikeun industri percetakan internasional!Wilujeng sumping deui perusahaan sareng kontak kami.Kami ngantosan anjeun! :)
  • Fokus ageung printer dTF Film Film, sareng 2-4 epson 4720 atanapi I3200 ngantunkeun frinter tambihan panas Fokus ageung printer dTF Film Film, sareng 2-4 epson 4720 atanapi I3200 ngantunkeun frinter tambihan panas
    Nyitak DTF ogé disebut STRID pikeun nyagungkeun film nyitak, sareng tiasa dianggo ku panyitak panyitak panyitak anu panas dipencet pikeun sababaraha pakes (sareng substrat sanés).Nalika anjeun gaduh mesin ieu, anjeun tiasa ... citak dina naon waé lawon, teu aya masalah poék atanapi cahaya. Aya hubungan langkung dina garis produk anjeun. Simpen biaya tenaga kerja, sareng hiji pagawe tiasa ngoperasikeun mesin. Produksi langkung gancang tiasa nyitak 900+ sq kaki dina sadinten.
22222
SOLUSI KAMI
Pikeun ngahemat waktos sareng tanaga palanggan, kami nyayogikeun jasa "ONE STOP" anu kalebet register Call center, Pertanyaan peryogi, Penanganan masalah, Diagnosis online, Sparepart pengiriman barang sareng pangiriman deui. Filosofi pangatur kami: Saling manpaat, Inovasi sareng Humanisasi Tujuan akhir urang: Nyugemakeun paménta pasar; nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan, sadayana anu urang lakukeun, sadayana pikeun anjeun. Tarékah jasa kami: ngalangkungan kahoyong anjeun, janten perusahaan Layanan Increment. Kapercayaan sareng integritas kami: Percaya sareng tanggung jawab pribadi dina sadaya hubungan.
MACA DEUI
MACA DEUI
KAUNTUNGAN LAYANAN
Pikeun ngahemat waktos sareng tanaga palanggan, kami nyayogikeun jasa "SATU SANGGIHAN" anu kalebet daptar Call center, Pertanyaan peryogi, Penanganan masalah, Diagnosis online, Suku cadang pengiriman sareng maju deui.
  • Filsafat Ngatur Urang
    Saling manpaat, Inovasi sareng Humanisasi.
  • Tujuan Koléktivitas Kami
    Nyugemakeun paménta pasar; nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan, sadayana anu urang lakukeun, sadayana pikeun anjeun.
  • Tenet Layanan Kami
    Ngalangkungan kahoyong anjeun, janten perusahaan jasa Increment.
  • Kapercayaan sareng Integritas Kami
    Percanten sareng tanggung jawab pribadi dina sadaya hubungan.
Bubuka parusahaan
Focus Digital Technology Co., Ltd (Online ngadaptar mariksa). didirikan di Shanghai, Cina. Mana pabrikna pikeun nyiptakeun sareng ngahasilkeun DTG anu pangsaéna sareng poténsial langsung ka printer garmen, printer digital flat-LED-UV, mesin pretreatment, komputer CTS pikeun sistem layar Imaging, tanda& ngiklankeun produk pikeun konsumén. Kami parantos posisi dina solusi Siap-Pikeun-Print. Kami parantos fokus dina bidang percetakan digital ieu salami 17 taun. Kami nyayogikeun sadaya produk ku harga anu wajar sareng dukungan real-time condong kana jalur produksi urang sorangan, pangalaman propésional, saluran mésér bagian-bagian anu ketat sareng aksi jawab anu luhur, urang fokus kana pasar pikeun nyayogikeun berita-berita utama pangénggalna sareng nyiptakeun produk anu nguntungkeun, kami Tim pendukung pangalaman ngumpulkeun sadaya téhnik sareng nampi latihan pangénggalna tepat waktos kanggo nyayogikeun pangrojong anu pangsaéna.
Sadaya padagang tiasa nyanghareupan masalah ieu: Kualitas saé tapi harga tinggi, Harga lumayan tapi jasa goréng, dukungan anu saé tapi kualitas anu goréng, muatan anu teu perlu, henteu tiasa ngagaduhan latihan anu lengkep, henteu tiasa ngagaduhan dukungan real-time, réspon ditunda salaku pamariksaan rumit sareng aplikasi. Focus digital mangrupikeun perusahaan pikeun méréskeun masalah sapertos kieu pikeun anjeun maksimal Kumaha carana urang? ------- Kontrol kualitas "EMPAT RUPA" ketat; Real-time "LONG-DISTANCE-LOG-ON -DIAGNOSIS" Dukungan; "ONE STOP" service Kami ngarujuk kana ketat "Four Chain (Material department control-Assemble line control-QC department control-Logistic department control") sistem kontrol kualitas pikeun mastikeun sadaya produk anu utuh sateuacan dikiriman, Tapi teu aya produk anu 100 % sampurna, Dukungan real-time sareng épéktip anu paling penting, palanggan tiasa kéngingkeun dukungan épéktip sacara real-time ku DUKUNGAN ONLINE sareng DUKUNGAN JANGGUH-JAUHAN JANGJANG pikeun mastikeun yén sadaya masalah sareng patarosan tiasa direngsekeun kalayan gancang. Ogé kami ngumpulkeun sadaya masalah babarengan pikeun dibentuk salaku dokuméntasi solusi, janten nasabah tiasa ngaunduh ti ftp kami kalayan gancang.
Pikeun ngahemat waktos sareng tanaga palanggan, kami nyayogikeun jasa "ONE STOP" anu kalebet register Call center, Pertanyaan peryogi, Penanganan masalah, Diagnosis online, Sparepart pengiriman barang sareng pangiriman deui. Filosofi pangatur kami: Saling manpaat, Inovasi sareng Humanisasi Tujuan akhir urang: Nyugemakeun paménta pasar; nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan, sadayana anu urang lakukeun, sadayana pikeun anjeun. Tarékah jasa kami: ngalangkungan kahoyong anjeun, janten perusahaan Layanan Increment. Kapercayaan sareng integritas kami: Percaya sareng tanggung jawab pribadi dina sadaya hubungan.
  • 17
    Kami parantos fokus dina bidang percetakan digital ieu salami 17 taun.
  • Cina
    Nagara / Daérah
  • 3000+
    Daérah pabrik
  • OEM
    Solusi custom OEM
MACA DEUI
KASUS urang
  • Pembekal konsultasi Pelanggan& Pabrikan | Fokus Inc.
    Usaha anu saé ti para nasabah fokus, aranjeunna langkung seueur profésional, bisnis bakal langkung saé sareng langkung saé.Datang sareng damel sareng fokus urang Inc., uninga langkung seueur ngeunaan keramel, terang langkung seueur ngeunaan pasar sareng nawiskeun produk anu saé pikeun pasar.
  • Konsumén nganjang ka kantor fokus sareng pabrik
    Pikeun nyalametkeun waktos sareng tanaga palanggan, urang nyayogikeun "jasa anu stop" anu kalebet ngadaptar Pusat Telepon, patarosan diperyogikeun, Nanganan Devicete.Filsafat Menara urang: BUSI Zual, inovasi sareng manusa.Tujuan terakhir urang: Nyugemakeun tungtutan pasar; Nyayogikeun solusi pangsaéna pikeun nasabah, sadayana anu urang lakukeun, sadayana pikeun anjeun.Palayanan Ladénan urang: Oltep anjeun, janten jasa paningkatan perusahaan.our karajaran.am kasepakatan sareng integritas: amanah sareng tanggung jawab pribadi di sadaya hubungan.
  • Sora customer tina panyitak DTG athit ditambah tina pokus Inc.
    Kami bagja pisan yén produk urang ngabantosan konsumén sadar kana idéal hirup sareng ngarencanakeun bagja pikeun ngabagikeun perjalanan buka sareng kabagjaan sareng anjeun. Upami anjeun hoyong nonton pidio, anjeun tiasa mendakan inspirasi bisnis dina video.
  • Konsumén Vent Vill Fokus UV tina percetakan pas
    Fokus inc. ngagaduhan rébuan musisi ka sakuriling dunya, upami anjeun pikaresepeun dina prépada kami, ngahubungi kami punten. Upami anjeun hoyong pariara Kumaha konsumén saleresna nganggo pangiriman fokus, pariksa pidéo Mangga, ngahubluka kami upami naon waé patarosan. Pikeun inpo langkung lengkep, hubungi kami kana WiSSAp519926802804893 atanapi email ku info@focusij.com.
BISA NGARUU KAMI