Fokus, Sadayana pikeun nilai pelanggan.

Bahasa
PRODUK KAMI
  • A1 Industrial 6090 UV Printer Galaxy Jet X Model Hot sale A1 Industrial 6090 UV Printer Galaxy Jet X Model Hot sale
    Desain anyar 6090 printer UV sumping ka pasar ti 2018, 50 pelanggan munggaran anu ngagaduhan 6090 dina 2018 parantos kéngingkeun langkung ti 600000 USD. Hubungi kami upami anjeun hoyong terang kumaha aranjeunna tiasa suksés, Atanapi anjeun ogé hoyong janten hiji. Focus Inc. Galaxy-Jet X dipimpin uv flatbed printer sareng téknologi percetakan inkjet digital paling anyar nawiskeun pangguna kamampuan langsung-percetakan kana pilihan anu ampir teu aya watesna pikeun média tilu diménsi. Hiji sirah cetak pikeun warna, hiji sirah cetak pikeun tinta bodas, hiji sirah cetak pikeun varnis, diarahkeun kana paménta anu nyetak kualitasna paling luhur dina tingkat produksi industri kaluaran, nyetak furutre warna-warni pikeun anjeun.
    2020/10/12
  • A2 UV LED Flatbed Printer Alpha Jet Plus Model Hot Sale A2 UV LED Flatbed Printer Alpha Jet Plus Model Hot Sale
    Focus Inc. Alpha-Jet Plus printer UV flatbed sareng téknologi ink-jet digital pangénggalna, dipasang sareng tilu sirah cetak Epson XP600 (nami resmi F1080 print head), 8 warna CMYK + LC + LM + Bodas + Varnish sayogi, nyayogikeun épék percetakan anu hadé, jelas, unik sareng luhur. Kalayan kompak UV LED langsung kana téknologi cetak substrat, éta nawiskeun kamungkinan taya pikeun bisnis percetakan khusus. Focus Inc. Alpha Jet Plus ogé mangrupikeun alternatip anu ideal sareng dipercaya pikeun metode percetakan tradisional sapertos percetakan layar atanapi sublimasi. Produksi alit atanapi ageung duanana tiasa gampang sareng éfisién direalisasikeun.
    2020/10/12
  • A3 DTG Printer Vega Jet bermutu tinggi Pikeun Nyetak Baju A3 DTG Printer Vega Jet bermutu tinggi Pikeun Nyetak Baju
    Naon Vega-Jet? Kumaha cara nganggo Vega-Jet ngahasilkeun kauntungan bisnis? Vega-Jet mangrupikeun printer langsung ka garmen (DTG) anu dikembangkeun sareng diproduksi ku tim FOCUS di 2019. Éta dianggo pikeun nyetak lawon tékstil sapertos kaos oblong, hoody, kanvas, tas jsb * Éta printer DTG desktop pangénggalna ti FOCUS di 2020. * Éta nganggo dual print Epson XP600 print, bodas sareng warna print dina hiji waktos. Janten anjeun nganikmati henteu ngan ukur pangaruh cetak anu hébat sareng gancang nyetak gancang kaos oblong bodas, tapi ogé ngaraos pagelaran anu hébat dina kaos oblong anu poék! * Éta ku sistem sirkulasi mangsi pikeun ngadamel tinta leres-leres medar tina kartrid ka jero sirah cetak. Janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan nyetak sirah cetak bodas bahkan salami perjalanan panjang. * Éta nganggo stasiun cap kanggo beberesih sirah cét sareng pelembab anu dikawasa ku parangkat lunak, janten anjeun tiasa nampi pangalaman pangropéa anu gampang sareng otomatis. * Éta tiasa nyetak maks. Ukuran 30 * 50CM. Volume percetakan tiasa ngahontal sakitar 100 pcs Kaos sapoé (8 jam) Upami anjeun pangguna anyar anu badé ngamimitian usaha nyetak kaos anjeun kedah milih Focus Vega-Jet pikeun nguntungkeun maksimal!
    2020/10/12
  • Desktop Leutik A3 UV Printer Combo Jet kalayan Harga Facotry Desktop Leutik A3 UV Printer Combo Jet kalayan Harga Facotry
    Focus Inc A3 UV Printer didesain khusus pikeun anu hoyong kéngéng balikeun deui investasi dina waktos anu pondok. Baranahan warna na mahal sareng harga efektif biaya ngajantenkeunana janten bintang anu paling panas di pasar. Ieu mangrupikeun kaunggulan: 1. Industri tingkat desktop UV printer leutik kalayan stabilitas tinggi 2. Ganda cetak EPSON XP600 industri dobel ku ukuran ragrag tinta 3.5PL, résolusi luhur, baranahan warna luhur, kalayan 2 kali kagancangan printer anu dirobih 3. kapadetan mangsi bodas mangrupikeun 2 kali printer anu dirobih 4. varnis opsional 5. percetakan varnish mundur otomatis kalayan operasi hiji tombol 6. stasiun cap industri pikeun ngajaga sistem baseuh 7. 8. Kaunggulan parangkat lunak: tiasa nyetak warna khusus, bodas khusus, varnis khusus, bodas + warna + pernis, warna bodas, warna bodas, bodas + pernis, warna + varnis 8 modeu percetakan anu béda 8. 9. Aya kurva pikeun mastikeun kualitas percetakan, teu aya mesin anu dirobih di pasar 9. 10. Industrial-grade rel pituduh dobel kualitas luhur mastikeun stabilitas percetakan, presisi tinggi, sareng tiiseun anu luhur
    2020/10/12
22222
SOLUSI KAMI
Pikeun ngahemat waktos sareng tanaga palanggan, kami nyayogikeun jasa "ONE STOP" anu kalebet register Call center, Pertanyaan peryogi, Penanganan masalah, Diagnosis online, Sparepart pengiriman barang sareng pangiriman deui. Filosofi pangatur kami: Saling manpaat, Inovasi sareng Humanisasi Tujuan akhir urang: Nyugemakeun paménta pasar; nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan, sadayana anu urang lakukeun, sadayana pikeun anjeun. Tarékah jasa kami: ngalangkungan kahoyong anjeun, janten perusahaan Layanan Increment. Kapercayaan sareng integritas kami: Percaya sareng tanggung jawab pribadi dina sadaya hubungan.
MACA DEUI
MACA DEUI
KAUNTUNGAN LAYANAN
Pikeun ngahemat waktos sareng tanaga palanggan, kami nyayogikeun jasa "SATU SANGGIHAN" anu kalebet daptar Call center, Pertanyaan peryogi, Penanganan masalah, Diagnosis online, Suku cadang pengiriman sareng maju deui.
  • Filsafat Ngatur Urang
    Saling manpaat, Inovasi sareng Humanisasi.
  • Tujuan Koléktivitas Kami
    Nyugemakeun paménta pasar; nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan, sadayana anu urang lakukeun, sadayana pikeun anjeun.
  • Tenet Layanan Kami
    Ngalangkungan kahoyong anjeun, janten perusahaan jasa Increment.
  • Kapercayaan sareng Integritas Kami
    Percanten sareng tanggung jawab pribadi dina sadaya hubungan.
Bubuka parusahaan
Focus Digital Technology Co., Ltd (Online ngadaptar mariksa). didirikan di Shanghai, Cina. Mana pabrikna pikeun nyiptakeun sareng ngahasilkeun DTG anu pangsaéna sareng poténsial langsung ka printer garmen, printer digital flat-LED-UV, mesin pretreatment, komputer CTS pikeun sistem layar Imaging, tanda& ngiklankeun produk pikeun konsumén. Kami parantos posisi dina solusi Siap-Pikeun-Print. Kami parantos fokus dina bidang percetakan digital ieu salami 17 taun. Kami nyayogikeun sadaya produk ku harga anu wajar sareng dukungan real-time condong kana jalur produksi urang sorangan, pangalaman propésional, saluran mésér bagian-bagian anu ketat sareng aksi jawab anu luhur, urang fokus kana pasar pikeun nyayogikeun berita-berita utama pangénggalna sareng nyiptakeun produk anu nguntungkeun, kami Tim pendukung pangalaman ngumpulkeun sadaya téhnik sareng nampi latihan pangénggalna tepat waktos kanggo nyayogikeun pangrojong anu pangsaéna.
Sadaya padagang tiasa nyanghareupan masalah ieu: Kualitas saé tapi harga tinggi, Harga lumayan tapi jasa goréng, dukungan anu saé tapi kualitas anu goréng, muatan anu teu perlu, henteu tiasa ngagaduhan latihan anu lengkep, henteu tiasa ngagaduhan dukungan real-time, réspon ditunda salaku pamariksaan rumit sareng aplikasi. Focus digital mangrupikeun perusahaan pikeun méréskeun masalah sapertos kieu pikeun anjeun maksimal Kumaha carana urang? ------- Kontrol kualitas "EMPAT RUPA" ketat; Real-time "LONG-DISTANCE-LOG-ON -DIAGNOSIS" Dukungan; "ONE STOP" service Kami ngarujuk kana ketat "Four Chain (Material department control-Assemble line control-QC department control-Logistic department control") sistem kontrol kualitas pikeun mastikeun sadaya produk anu utuh sateuacan dikiriman, Tapi teu aya produk anu 100 % sampurna, Dukungan real-time sareng épéktip anu paling penting, palanggan tiasa kéngingkeun dukungan épéktip sacara real-time ku DUKUNGAN ONLINE sareng DUKUNGAN JANGGUH-JAUHAN JANGJANG pikeun mastikeun yén sadaya masalah sareng patarosan tiasa direngsekeun kalayan gancang. Ogé kami ngumpulkeun sadaya masalah babarengan pikeun dibentuk salaku dokuméntasi solusi, janten nasabah tiasa ngaunduh ti ftp kami kalayan gancang.
Pikeun ngahemat waktos sareng tanaga palanggan, kami nyayogikeun jasa "ONE STOP" anu kalebet register Call center, Pertanyaan peryogi, Penanganan masalah, Diagnosis online, Sparepart pengiriman barang sareng pangiriman deui. Filosofi pangatur kami: Saling manpaat, Inovasi sareng Humanisasi Tujuan akhir urang: Nyugemakeun paménta pasar; nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan, sadayana anu urang lakukeun, sadayana pikeun anjeun. Tarékah jasa kami: ngalangkungan kahoyong anjeun, janten perusahaan Layanan Increment. Kapercayaan sareng integritas kami: Percaya sareng tanggung jawab pribadi dina sadaya hubungan.
  • 17
    Kami parantos fokus dina bidang percetakan digital ieu salami 17 taun.
  • Cina
    Nagara / Daérah
  • 3000+
    Daérah pabrik
  • OEM
    Solusi custom OEM
MACA DEUI
KASUS urang
  • Pameran Mesin Kopi Dina Méi 2017
    Pameran 2017
  • Pameran 2018.05.10
    Pameran 2018
  • 2020.20 Pameran Guangdong 6090
    2020.20 Pameran Guangdong 6090
  • UV Printer Ngasilkeun Sampel Varnish / Kaca / Logam / Telepon
    Printer UV ngamungkinkeun anjeun nyetak gambar kualitas luhur dina kotak telepon, botol, sirna sareng sajabina. Pariksa pidéo ieu sareng terang langkung seueur ngeunaan naon anu tiasa dilakukeun UV Printer pikeun anjeun. Formulir UV Printer Focus nyayogikeun anjeun printer Varnish anu pangsaéna, printer UV industri, printer uv kaca, printer uv logam dina harga anu wajar.
BISA NGARUU KAMI