Desktop Leutik A3 UV Printer Combo Jet kalayan Harga Facotry

Desktop Leutik A3 UV Printer Combo Jet kalayan Harga Facotry

Focus Inc A3 UV Printer didesain khusus pikeun anu hoyong kéngéng balikeun deui investasi dina waktos anu pondok. Baranahan warna na mahal sareng harga efektif biaya ngajantenkeunana janten bintang anu paling panas di pasar. Ieu mangrupikeun kaunggulan:


1. Industri tingkat desktop UV printer leutik kalayan stabilitas tinggi


2. Ganda cetak EPSON XP600 industri dobel ku ukuran ragrag tinta 3.5PL, résolusi luhur, baranahan warna luhur, kalayan 2 kali kagancangan printer anu dirobih


3. kapadetan mangsi bodas mangrupikeun 2 kali printer anu dirobih


4. varnis opsional


5. percetakan varnish mundur otomatis kalayan operasi hiji tombol


6. stasiun cap industri pikeun ngajaga sistem baseuh


7. 8. Kaunggulan parangkat lunak: tiasa nyetak warna khusus, bodas khusus, varnis khusus, bodas + warna + pernis, warna bodas, warna bodas, bodas + pernis, warna + varnis 8 modeu percetakan anu béda


8. 9. Aya kurva pikeun mastikeun kualitas percetakan, teu aya mesin anu dirobih di pasar


9. 10. Industrial-grade rel pituduh dobel kualitas luhur mastikeun stabilitas percetakan, presisi tinggi, sareng tiiseun anu luhur

TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon: +86-0755-28685931
Website: www.focusij.com/
Telepon: +86-19926807893
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.